Hvordan vedlikeholde gravemaskinen på regnværsdager

Regntiden kommer med sommeren.Det kraftige regnet vil gi vannpytter, myrer og til og med flom, noe som vil gjøre arbeidsmiljøet til gravemaskinen røft og komplisert.Dessuten vil regnet ruste delene og forårsake skade på maskinen.For å bedre vedlikeholde maskinen og få den til å skape maksimal produktivitet i regnværsdager, bør følgende retningslinjer læres og huskes.

Hvordan vedlikeholde gravemaskin Mach1

1.Rengjøring i tide
Når det kommer til kraftig regn, bør det ryddes i tide.

2. Mal overflaten
De sure komponentene i regnet virker etsende på malingsoverflaten på gravemaskinen.I regntiden er det best å gi gravemaskinen en malingsfinish på forhånd.Prøv å påføre fett på nytt på områdene som må smøres for å forhindre korrosjon og slitasje.

3.Smøring
Etter at maskinen er lagret i lang tid, bør fettet på stempelstangen tørkes av, og alle deler skal fylles med fett.Hold arbeidsenheten tørr og ren når maskinen er parkert, for å unngå rust og gjøre maskinen ineffektiv.

4. Chassis
Hvis den ikke blir rengjort i tide på regnværsdager, vil noen hull på undersiden av gravemaskinen sannsynligvis samle seg slam.Understellet på gravemaskinen er mest utsatt for rust og flekker, og hjulskallet kan til og med være løst og perforert.Derfor er det nødvendig å riste av jorden ved den ensidige støttebilen, rengjøre chassiset for å forhindre korrosjon, sjekke om skruene er løse, og rydde opp stedet der det er vann i tide for å forhindre korrosjon av gravemaskindelene fra påvirker arbeidsytelsen.

5. Motor:
På regnværsdager, hvis du har problemer med at motoren ikke starter, er den noen ganger svak selv om den så vidt starter.Den mest sannsynlige årsaken til dette problemet er elektrisk lekkasje på grunn av fuktighet i tenningssystemet og tap av normal tenningsfunksjon.
Når det er funnet at tenningssystemet er dårlig og motorytelsen er forringet på grunn av fuktigheten i tenningssystemet, er det best å tørke de elektriske ledningene på innsiden og utsiden av sentralbordet med et tørt papirhåndkle eller en tørr klut, og deretter spraye. tørkemidlet med en spesiell sprayboks med tørkemiddel.På fordelerdeksler, batterikoblinger, ledningskoblinger, høyspentledninger etc. kan motoren startes etter en viss tid.


Innleggstid: 21. juni 2022