En ung fyr ble raskt rik med Gookma roterende borerigg

--- Han kjøpte en Gookma-rigg og får betalt om et år ---

Hva er en drøm?En drøm er noe som får deg til å føle deg glad med utholdenhet;Det er livets mål;Det kan til og med betraktes som en slags tro. Drøm er grunnlaget for suksess;Drøm er inspirerende kraft;Drømmen er kilden til mot.

Valg er viktigere enn innsats.Når du gjør det riktige valget, får du en sjanse!
I 2016 ble Mr. Li Ming, en ung fyr som ble født på 1980-tallet, introdusert for en liten roterende borerigg av en venn.Han visste ikke noe om denne industrien fra før, men vennen hans fortalte ham at det fantes et visst utstyrsmerke til lave priser, så han kjøpte en 20 meter liten roterende borerigg og så frem til fortjenesten med selvtillit.Imidlertid gjorde virkeligheten en spøk med ham.Den nye maskinen hans kom endelig inn i arbeidsfasen, men den ene etter den andre brøt sammen, noe som ikke bare kostet mange vedlikeholdskostnader, men også forårsaket mye misnøye fra kundene.Han var fortapt i tankene og begynte å trekke seg tilbake.

nyheter 1.2

En arbeider må først skjerpe verktøyene sine hvis han skal gjøre arbeidet sitt godt.

Da han mistet tilliten til sin lille roterende borerigg, møtte han Gookma ved en tilfeldighet i 2017. Før det hadde han lenge hørt om Gookmas produkter.Gookmas produkter er kostnadseffektive, bruker mindre drivstoff, høy effektivitet og grundig ettersalgsservice.Han nølte da han traff veggen, men han glemte aldri drømmen sin, han drømte om å skape en verden innen anleggsmaskinbransjen.Så han kjøpte en liten GR60 roterende borerigg med tillit, siden den gang ble han med i den store familien til Gookma og knyttet et uoppløselig bånd.

Livet er aldri forgjeves, det er ingen suksess eller fiasko uten grunn, det er bare ingen smerter, ingen gevinster.

Det vil være belønninger hvis du betaler. Gookmas maskin levde ikke opp til forventningene, og han var veldig fornøyd med ytelsen til den nye maskinen.Utstyret går sjelden i stykker under bruk og bruker mindre drivstoff.Ved eventuelle problemer, ring Gookmas ettersalgs-hotline, og servicepersonalet vil ankomme byggeplassen så snart som mulig for å løse alle problemer.Med garanti fra Gookma tok han flere og flere prosjekter.Mr. Li tok den nye maskinen 1. oktober 2017 og oppnådde en utgangsverdi på ¥180 000 (omtrent 30 000 USD) innen utgangen av 2017. På grunn av det dårlige været i første halvdel av 2018, sank prosjektvolumet, men produksjonsverdien på 200 000 ¥ (omtrent 33 000 USD) ble fortsatt oppnådd.Med sin intelligens og hardt arbeid blomstrer karrieren hans. Han delte sine suksesshemmeligheter med venner og slektninger og oppmuntret dem til å kjøpe Gookma små roterende borerigger for å oppnå felles velstand.

nyheter 1.3

De ser tåpelige ut, men kloke, de holder ut, de er sanne drømmere, de er partnere til Gookma.Vår lojale kunde, Mr. Li Ming, fulgte Gookma hele veien.I fremtiden har vi stor tro på at de vil gå med rikdom og hell på veien mot drømmene sine.

I gründerreisen, Gookma Rotary Drilling Rig med sitt brede utvalg av
applikasjon, fleksibel kropp kan fungere under ulike små arbeidsforhold, lave kostnader og små investeringer, etc., en rekke fordeler, blir favorittmaskinen for mange unge mennesker til å starte en bedrift!


Innleggstid: 20. november 2021